Google

február 29, 2008

Egy Hirszerzos hir kiegeszitesei...

Legalabb virtualis otthonom fejerol hadd kapjam le a parokat...

Kislányt lőttek agyon az izraeli határon
Agyonlőttek egy egyiptomi kislányt az egyiptomi-izraeli határ közelében csütörtökön - közölte egy neve elhallgatását kérő egyiptomi tiszt az AFP francia hírügynökséggel.
A 13 éves lány családjának háza előtt játszott, amikor fejbe lőtték. Egyelőre nem tudni, hogy ki az elkövető. A gyereket azonnal kórházba szállították, de még a műtét kezdete előtt belehalt sérüléseibe - tette hozzá az AFP forrása.
A kislány családja az egyiptomi-izraeli határ közelében, egy izraeli őrtoronytól nem messze lakik. A névtelenül nyilatkozó egyiptomi tiszt szerint az áldozat rokonai az izraeli katonákat vádolják. Január elején ugyanezen a környéken a gyerek 40 éves unokatestvérét lőtték agyon, egyiptomi források szerint a határ túloldaláról érkező lövésekkel.

Ennyi. Namost ami a hirbol kimaradt...

1. Az eset helyszine (Kerem Salom kornyeke), az izraeli, egyiptomi ES GAZAI harmashatartol 700 meter, az egyiptomi oldalon.

2. Kezbol 700 meterrol celbatalalni... bullshit. A sereg imidzsenek persze jot tesz, de...

3. Az aldozat rokonai UGY VELIK, hogy Izrael felol erkezett az ELTEVEDT lovedek. Nem tudjak, nem gyanusitanak, UGY VELIK.

4. A vizsgalat folyik Egyiptomban es Izraelben is. Nehany elozetes megjegyzes. Az arrafele szolgalo izraeli katonakat szigoruan figyelmeztetik, hogy ha fene fenet enne, akkor se jusson eszukbe Egyiptom iranyaban tuzelni. Masreszrol az egyiptomi hatarorok hiresek a konnyu ujjukrol es laza ravaszukrol, szinte mindennapos dolognak szamitanak az altaluk lelott civil hatarsertok. Hogy Gaza fegyvereseit ne is emlitsem... nomeg erdekes lenne azt is tudni, hogy volt-e eskuvo a kozelben?...

5. Az az unokatestver a hazan belul lelte halalat, az egyiptomiak szerint "a hatar tuloldalarol erkezett eltevedt lovedektol". Forditom: Egyiptom felol "a hatar tuloldala" lehet Izrael es lehet Gaza.

A tobbi sajnos stimmel... meghalt egy gyerek. Meg egy...

Nincsenek megjegyzések: