Google

január 21, 2008

Hetkoznapi horror

Ok azt mondjak bezartuk, kizartuk es elzartuk. Mi azt mondjuk bezartuk es kizartuk, de nem zartuk el. Vegulis mindegy, a lenyeg, hogy sotet van, az esz sem vilagit. Az hianycikk. Ujat mondtam? :-)

Ma csak harom kasszam erkezett, az sem a Hamasztol. Nana, majd elrontjak a jolsikerult kepet (a Nyugat nagyon szereti a gyertyakat), plane ebben a kezdeti stadiumban, amikor a finomitas eszkozei mar keszen allnak az inkubatorokban, s amihez egy ennyire szepen kiszamithato, szolgalatkesz partnerre talaltak. A vegen a sereg ott talalja magat par ezer surun lakott polgari epulet elott, hogy egy darabig hosies nagy marhakent allja a sotetbol kilopakodo daralthusnakvalot, mikozben a vilagkozvelemeny joleson borzonghat a csecsemohullakon. Csak az aranyokra kell majd vigyazni. Minden excionista melle harom exhos palesztint keretik produkalni. Ha lehet ne fegyverest.

De jol kitolunk veluk, holnap fotogen futoolajat kapnak a korhaz generatorahoz. A mai matekfeladvany: egy hamasznyik fel nap alatt hany liter olajat tud lenyel... lenyulni? A holnaputani focim: "Gaza tragyat exportal, versenyben az irani olaj". Ja, a daralthusnakvalonak ne adjatok, mert a hatekonysagot ugyan novelne, de nagy lenne az uzemi koltseg. Bar vegulis nem gond. A randa libanoni kigyo majd allja a koltseget, a jol meno hullakereskedessel es a mellette frissen nyilt szuvenirboltjaval. Uj divat a negyvenkettes ballab cipovel...

Nincsenek megjegyzések: