Google

január 22, 2008

Pozitiv hirveres

Ezt szeretni fogjatok. En mar szeretem is! :-) Elore, latatlanban! :-)

Izgalmas ujdonsag. Pontosabban "pro" ujdonsag, ami meg csak a tervezoasztalon letezik, hetpecsetes titokban. De ha most megszelloztettek egy kicsit, akkor az arra utal, hogy nemsokara kozottunk lesz, kezbe vehetjuk.

Kepzelj el egy olyan szerkentyut, amit csatlakoztatsz a vonalas telefonodhoz, a mobilodhoz, a szamitogepedhez, az autoradiodhoz, talan meg a kenyerpiritodhoz is (amennyiben a kenyerpiritod rendelkezik hangfallal es mikrofonnal) - az adott keszulek pedig onnantol kezdve telefonkent uzemel.

Gyakorlatilag valami memoriakartya lehet, amit kepesse tettek a mobiltelefonok modjara telekommunikalni. Szakszerubb leirast tolem ne varjatok... Szuksegtelenne valik a millio megjegyzendo / raktarozando telefonszam (otthon, mobil, munkahely, fax, talan a Skype, mindenfele messengerek, ICQ is), raadasul az egesz info egy helyen lesz ("a francba, csak a benti gepemen van meg az e-mailje")... dokumentaciok, zene, kep... meg csak eddig jutottam a fantazialasban. :-)

Ja, hat persze, hogy izraeli. A DiskOnKey testvere, kozos az apukajuk. Ha belegondolok, hogy a napokban a fenykepezom memoriakartyaja mentette meg a helyzetet... persze azert a kisparnamhoz nem leszek hajlando csatlakoztatni.

Nincsenek megjegyzések: